Tarieven

Bij Sport BSO Leerdam kunt u kiezen tussen drie verschillende pakketten. Naast het basispakket van 40 schoolweken bieden wij twee pakketten aan met vakantiedagen. Het uitgebreide pakket bestaat uit het basispakket van 40 schoolweken met daarbij 8 vakantieweken. Het volledige pakket bestaat uit het basispakket van 40 schoolweken met daarbij 12 vakantieweken. Eten en drinken zijn bij de prijs inbegrepen. Bij alle pakketten geldt dat er geen extra kosten gerekend worden indien uw kind gebruik maakt van onze ophaalservice.

De Opvangmogelijkheden                 Uurtarief
De Basisopvang                                         € 6,50
De Uitgebreide opvang                           € 6,40
De Volledige opvang                                € 6,30

Extra diensten
Flexibele opvang                                       € 7,00

Betaalmethode
Bij plaatsing van uw kind bij Sport BSO Leerdam ontvangt u een overzicht van de vaste maandkosten voor het lopende jaar. De opvangkosten schrijven wij door middel van automatische incasso van uw bankrekening af. Eventuele extra gemaakte kosten (bijvoorbeeld een extra dag opvang) worden gefactureerd en ook automatisch afgeschreven van uw bankrekening.

Kinderopvangtoeslag
Afhankelijk van uw persoonlijke situatie is het mogelijk een deel van de opvangkosten via de belastingdienst vergoed te krijgen. Voor meer informatie zie de website toeslagen